De duik in het diepe

Daar ben ik dan weer eens na lange tijd. Blijft een tijdrovende zaak dat opgroeien vooral omdat je zoveel nieuwe dingen ontdekt. Na een lange periode lurken aan een smaakloze fles, met van die witte vloeistof als inhoud, worden mijn smaakpapillen opnieuw op de proefgesteld. Eerst begon het met met van die zoetzure prut door iedereen ‘lekker fruithapje’  genoemd. Dat was wel even wennen. De eerste keer trokken m’n mondhoeken zowat achter mijn oren. Wat zuur was dat zeg! Maar na een paar keer was ik daar aan gewend en vind ik het nu zelfs lekker.

Ondertussen krijg ik nu ook van die lichtbruine blokjes met wat smurrie er op. Brood heet dat geloof  ik, met jam of appelstroop en ’s avonds een bord vol met spul  in allerlei kleuren en smaken erop. En als ik dat goed heb gehoord heet dat aardappelen en groente of rijst met groente. Er valt nog heel wat te ontdekken en te proeven, dus ga ik een mooie periode tegemoet.

Even een waarschuwing, mijn tandjes beginnen er door te komen, dus pas op je tellen! Maar het mooiste tot nu toe was wat ik  een paar dagen geleden heb meegmaakt. Toen werd er een groot rond plastic ding bij ons in de tuingezet waar een enorme plaswater in werd gekiept. Later mocht ik daar in spartelen en heb ik er met volle teugen van genoten. Kun je meebeleven via het filmpje in mijn videotheek links aan de zijkant. Van mij mag de zomer nog wel even zo door gaan. Lekker zwemmen, koekje en een fruitcoctail erbij, genieten dus!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.